Feyzioğlu'ndan Trabzonspor Divan Kurulu'na ziyaret

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, Trabzonspor Divan Kurulu Başkanlığı'nı ziyaret etti.Başkan Feyzioğlu, Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Avukat Ali Sürmen ile bir süre sohbet etti.Ziyarette açıklamalarda bulunan Feyzioğlu, "Ali Sürmen'i kar

Feyzioğlu'ndan Trabzonspor Divan Kurulu'na ziyaret

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, Trabzonspor Divan Kurulu Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Başkan Feyzioğlu, Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Avukat Ali Sürmen ile bir süre sohbet etti.

Ziyarette açıklamalarda bulunan Feyzioğlu, "Ali Sürmen'i karşımda gördüğümde yumurcak bir çocuk görüyorum. Benim Barolar Başkanı olma sürecimde birleşik güçlere karşı Trabzon'dan beni bir telefonla arayarak "yanındayız, sonuna kadar seninleyiz" dedi. Bu zamana kadar vefasızlık yapmadı. Bundan sonrada Allah bize vefasızlık yapmamayı nasip etsin. Çeşitli illere yaptığım ziyaretlerde hep bu örneği veriyorum. Bir ülke düşünün ki kararlar veriliyor. Hakem istediğini dışarı atabiliyor. 90 dakikalık maçı 80. dakikada bitirebiliyor. Böyle bir ülkede yaşıyoruz. Ben çocukluğumda bize hep 4 büyük takım anlatıldı. Şimdi 4 büyüğün ne demek olduğunu burayı gördükten sonra daha iyi öğrendim. Trabzon Anadolu demektir. Trabzon devrim demektir" dedi.

Ardından Divan Kurulu, Feyzioğlu'na arkasında "Feyzioğlu 61" yazılı forma hediye etti.

222-001.jpg

 

-001.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler