Feyzioğlu'ndan sert Twitter tepkisi

Twitterin kapatılması kararına tepkiler sürerken, karara bir itiraz da Türkiye Barolar Birliği'nden geldi.  Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, kararı veren ve uygulayanlar hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunulduk

Feyzioğlu'ndan sert Twitter tepkisi
Twitterin kapatılması kararına tepkiler sürerken, karara bir itiraz da Türkiye Barolar Birliği'nden geldi. 
 
Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, kararı veren ve uygulayanlar hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunulduklarını açıkladı. Twitter yasağının "yok hükmünde" olduğunu söyleyen Feyzioğlu, "Twittera erişimin engellenmesi kararı yok hükmündedir. Kararı verenler ve uygulayanlar suç işlemiştir" dedi.
Twitterin kapatılması kararına Türkiye Barolar Birliği itiraz etti. Twitter yasağına ilişkin kararı veren ilgili savcılar ve sorumlu hakimler hakkında HSYK'ya, kararı uygulayan Telekominikasyon İletişim Balkanlığı yetkilileri hakkında ise Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.
 
Açıklama Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'ndan geldi. Feyzioğlu, yaptığı yazılı açıklamada, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’ndaki savcılar ile Ankara ve Samsun’daki kararı veren hakimler hakkında, “insan haklarını ihlal ettikleri” gerekçesiyle HSYK’ya başvurduklarını belirtti. Feyzioğlu, “Bu kararı uygulayan Telekominikasyon İletişim Başkanlığı yetkilileri hakkında da Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunduk" dedi.Twittera erişimin engellenmesi kararının "yok hükmünde" olduğunu savunan Metin Feyzioğlu, "Kararı verenler ve uygulayanlar suç işlemiştir" görüşünü dile getird
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem