FETO'ya bir şok daha!

Fetullahçı Terör Örgütü'nün Türkiye avukatları imamı yakalandı.

FETO'ya bir şok daha!
Fetullahçı Terör Örgütü'nün Türkiye avukatları imamı Tokat’ta eşiyle birlikte yakalandı.

Tokat Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan yazılı açıklamada örgütün avukat yapılanmasına yönelik kentte yapılan operasyonlarda avukatların il abisi Serdar kod adlı S.A. ve buna bağlı 3 avukatın yakalandığı, firari 1 avukatın ise yurtdışına kaçtığının belirlendiği belirtildi. Soruşturma kapsamında örgütün Tokat avukat ünitesinin Samsun Bölgesine bağlı olduğu, sorumlularının kısa süre önce yakalanan ve hesabından 800 milyon lira çıkan F.C.Ş. olduğu, toplanan himmetlerin F.C.Ş.’ye verildiği ve FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü’nün Türkiye avukatlar imamının Ş.S. olduğunun tespit edildiği belirtildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

”Tokat Sulh Ceza Hakimliği’nce verilen yakalama ve arama kararları gereğince; şüphelilerin Ankara’daki ikametgahı ve Tokat ilindeki yakınlarının evinde yapılan aramada FETÖ’nün yargı ayağındaki Türkiye avukatlarının imamı olduğu değerlendirilen Ş.S. ve KPSS şüphelisi olan eşi F.S. Tokat İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalanarak gözaltına alınmıştır.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler