FETÖ operasyonu: 23 gözaltı

3 ilde yapılan FETÖ operasyonunda 23 şüpheli yakalandı.

FETÖ operasyonu: 23 gözaltı
İzmir’in Ödemiş ilçesi merkezli 3 ilde yapılan FETÖ operasyonunda, örgüt üyesi olduğu ileri sürülen 23 şüpheli yakalandı.

Bugün sabaha karşı, Ödemiş merkezli, Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü yönetiminde FETÖ/PDY’ye yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Ödemiş merkezli 3 ili kapsayan FETÖ/PDY silahlı terör örgütü içerisinde himmet toplamak suretiyle maddi destek ve finansman sağlamak, silahlı terör örgütünün yöneticisi ve üyesi olmak, terör örgütü adına faaliyetlerde bulunmak, örgüte eleman temin etmek suçlarından 3 ili kapsayan operasyon yapıldı. İçlerinde ’eğitimden sorumlu imam’ ve Ödemiş Ticaret Odası yönetim kurulu üyesinin de bulunduğu, hakkında yakalama kararı bulunan 34 şüpheli şahsa yönelik gerçekleştirilen GÖLBAŞI-6 operasyonunda 23 kişi gözaltına alındı. Şahısların ev, işyeri ve araçlarında yapılan aramalarda örgüte mensubiyetin ve bağlılığın simgesi 2 adet 1 ABD Doları, 1 adet 9 mm çapında Beratta tabanca ve buna ait 165 fişek, 2 adet av tüfeği, buna ait 118 fişek ve 5 kutu barut ile örgütsel doküman ve dijital materyaller ele geçirildiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler