'Fetih 1453' Arınç'ı ağlattı

Gösterim sonrasında filmi değerlendiren Arınç, gerçekten müthiş bir film olarak nitelediği Fetih 1453’ün çok güzel bir öyküsü olduğunu söyledi.Arınç, "Çok duygulu. Biraz ağladım doğrusu. Fethi bütün özellikleriyle anlatmışlar. Oynayanlar da çok güzel oynu

'Fetih 1453' Arınç'ı ağlattı

Gösterim sonrasında filmi değerlendiren Arınç, gerçekten müthiş bir film olarak nitelediği Fetih 1453’ün çok güzel bir öyküsü olduğunu söyledi.

Arınç, "Çok duygulu. Biraz ağladım doğrusu. Fethi bütün özellikleriyle anlatmışlar. Oynayanlar da çok güzel oynuyor. Sahneler çok hoş. Efektler, müzik gayet güçlü. Çok başarılı buldum. Faruk Aksoy’u, ekibini, bu filme destek veren herkesi kutluyorum. Gerçekten son yıllarda çekilmiş en muhteşem film. Herkese tavsiye ediyorum" diye konuştu.

Filmin bazı tarihi gerçeklerle örtüşmediğine ilişkin yorumların hatırlatılması üzerine Bülent Arınç, "Film bu. Belgesel değil. Ama genelde bizim bildiğimiz kadarıyla İstanbul’un fethinde yaşanan bütün olayları gayet güzel dramatize şekilde anlatmış. Kurgusu çok güzel. Film eleştirmeni değilim ama izlediğim kadarıyla başarılı buldum" dedi.

Arınç, filmi bazı aile üyelerinin yanı sıra Anadolu Ajansı (AA) Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kemal Öztürk ve Akmerkez GYO AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Raif Dinçkök’ün de aralarında bulunduğu bir grupla birlikte izledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem