Fenomen olan "Memur Teoman" Karadenizli çıktı!

Sosyal medyada günün adamı olan ve kısa sürede fenomen olan"memur Teoman"ın gerçek kimliği ortaya çıktı. "Memur Teoman"ın Artvinli olduğu belirtildi. İnternete sızdırılan ses kaytılarında rüşvet almadığı için Reza Sarraf'ı çileden çıkarttığı görülen "memu

Fenomen olan "Memur Teoman" Karadenizli çıktı!
Sosyal medyada günün adamı olan ve kısa sürede fenomen olan"memur Teoman"ın gerçek kimliği ortaya çıktı. "Memur Teoman"ın Artvinli olduğu belirtildi.
 
İnternete sızdırılan ses kaytılarında rüşvet almadığı için Reza Sarraf'ı çileden çıkarttığı görülen "memur Teoman"ın rüşvet yemediği için sürgün yediği de iddia edildi.
 
Reza Sarraf ve adamlarının rüşvet tekliflerini geri çeviren gizemli memurun adı Teoman Coşkun Dudak. Haberde Dudak'ın aslen Artvin Hopa'lı olduğu belirtilirken rüşvet çarkının dışında kaldığı için sürgün edildiği öne sürüldü. 17 Aralık operasyonu öncesi İstanbul'da Gümrük Müdür Muavini olarak görev yapan "memur Teoman"ın rüşvet almamasının bedeli olarak operasyonun ardından Gaziantep'e sürüldüğü iddia edildi.
 
İşte memur Teoman olduğu iddia edilen Teoman Coşkun Dudak:
teoman.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem