Fenerliler birbirine girdi!

Fenerbahçeli yöneticiler Başkan Aziz Yıldırım'ı Beşiktaş adliyesi dışında bekleyerek gelişmeleri sıcağı sıcağına öğreniyor.Adliye yakınlarındaki kafelerde sonucu bekledikleri gözlenirken Ali Koç, Murat Özaydınlı gibi isimlerin de varlığı dikkatlerden kaçm

Fenerliler birbirine girdi!

Fenerbahçeli yöneticiler Başkan Aziz Yıldırım'ı Beşiktaş adliyesi dışında bekleyerek gelişmeleri sıcağı sıcağına öğreniyor.

Adliye yakınlarındaki kafelerde sonucu bekledikleri gözlenirken Ali Koç, Murat Özaydınlı gibi isimlerin de varlığı dikkatlerden kaçmadı.

Öte yandan sarı lacivertli taraftarların takımları ve yöneticilerinin bulunduğu yere gelen bir grup taraftarın 'Bank Asya' şeklinde bağırmalarının ardından kavga çıktığı görüldü. Beşiktaş sahiline kadar taşınan kavgayı çıkaran grubun ise Fenerbahçe taraftarı olup olmadığı ise anlaşılamadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem