Fenerli yöneticinin sözleri delil olacak!

Fenerbahçe Genel Sekreteri Talat Yılmaz'ın "CAS'ın Fenerbahçe için cezayı onadığını düşünürsek demek ki bir leke var" sözleri Trabzonspor'un 2010-2011 sezonu için açacağı tazminat davalarında koz olacak.2010-2011 sezonunun şampiyonluk kupasını geri alabil

Fenerli yöneticinin sözleri delil olacak!

Fenerbahçe Genel Sekreteri Talat Yılmaz'ın "CAS'ın Fenerbahçe için cezayı onadığını düşünürsek demek ki bir leke var" sözleri Trabzonspor'un 2010-2011 sezonu için açacağı tazminat davalarında koz olacak.

2010-2011 sezonunun şampiyonluk kupasını geri alabilmek için hukuk savaşı veren Trabzonspor, UEFA ve CAS kararlarından sonra Fenerbahçe Genel Sekreteri Talat Yılmaz'ın sözlerini de delil olarak gösterecek.

Yılmaz'ın "CAS'ın Fenerbahçe için cezayı onadığını düşünürsek demek ki bir leke var" sözleri Trabzonspor'un Fenerbahçe ve Futbol Federasyonu aleyhine açacağı tazminat davaları için delil olarak kullanılacak.

Talat Yılmaz'ın yaptığı açıklamaları inceleyen kulübün hukuk heyetinin ayrıca F.Bahçe Genel Sekreterini bu davalarda tanık olarak kullanmak istediği de gelen bilgiler arasında.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem