Fenerbahçe iddialarına Trabzon Valiliği cevap verdi!

Trabzon'un Sürmene ilçesi Kaymakamı Şevket Atlı'nın kararname ile yapılan ataması sonrasında bu atamanın Fenerbahçe otobüsüne yapılan saldırı nedeniyle gerçekleştirildiği iddia edilmişti.Konu ile ilgili olarak Trabzon Valiliği bugün bir açıklama yayınlara

Fenerbahçe iddialarına Trabzon Valiliği cevap verdi!

Trabzon'un Sürmene ilçesi Kaymakamı Şevket Atlı'nın kararname ile yapılan ataması sonrasında bu atamanın Fenerbahçe otobüsüne yapılan saldırı nedeniyle gerçekleştirildiği iddia edilmişti.

Konu ile ilgili olarak Trabzon Valiliği bugün bir açıklama yayınlarak iddiaların gerçekle bağdaşmadığı bildirildi.

İŞTE O AÇIKLAMA!

"İlimizde günlük olarak yayımlanan bir gazetenin 29 Haziran 2015 tarihli nüshasının birinci sayfasında yer alan " Önce Savcı Gitti... Ardından Kaymakam... Sırada Kim Var? Kaymakam Sürgün" başlıklı haberde;

İçişleri Bakanlığı'nca hazırlanan vali yardımcıları ve kaymakamlara ait kararname ile bakanlık hukuk müşavirliğine atanan Sürmene Kaymakamı Şevket Atlı'nın atamasını, 4 Nisan 2015 tarihinde Fenerbahçe Futbol kulübü otobüsüne yapılan silahlı saldırı ile ilişkilendirip, bu olaydan dolayı tayin edildiği iddiasına yer verilmiştir. Bu nedenle aşağıdaki açıklamanın yapılmasına gerek duyulmuştur.

Sürmene Kaymakamı Şevket Atlı'nın ve diğer mülki amirlerin tayinleri, İçişleri Bakanlığımızın mülki idare amirlerine yönelik rutin uygulamalarından birisidir.

Kaldı ki her mülki idare amirinin İçişleri Bakanlığı merkez teşkilatında bir göreve atanması arzuladığı ve talep ettiği bir durumdur.

Dolayısıyla haberdeki iddialar yoruma dayalı ve kamuoyunu yanıltmaya yönelik olup, gerçekle bağdaşmamaktadır."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem