Fener Saldırısının ayrıntıları ortaya çıkıyor

Çaykur Rizespor karşılaşmasının ardından Trabzon Havalimanı'na gelmek için yola çıkan Fenerbahçe kafilesine Trabzon'un Sürmene ilçesi yakınlarında yapılan saldırıda bugün 2 kişi yakalandı.Trabzon Emniyet Müdürlüğüne gatirilen N.S. ve  ileriki saatlerde ga

Fener Saldırısının ayrıntıları ortaya çıkıyor

Çaykur Rizespor karşılaşmasının ardından Trabzon Havalimanı'na gelmek için yola çıkan Fenerbahçe kafilesine Trabzon'un Sürmene ilçesi yakınlarında yapılan saldırıda bugün 2 kişi yakalandı.

Trabzon Emniyet Müdürlüğüne gatirilen N.S. ve  ileriki saatlerde gatirilmesi beklenen E.A sağlık kontrolünden geçirildi. yapılan sorgulamalarda ise ayrıntılar yavaş yavaş belli olmaya başladı. ilk

SOSYAL MEDYADA OLAYI YAZMIŞ

İddiaya göre Emre A.'nın facebook sayfasına olayı yazdığı ve bu nedenle emniyete alındı. Emre A. emniyetteki sorgusunda da tüfeği Nihat S.'nin ateşlediğini söyledi.

Ayrıca iki şahsın emniyette parmak izlerinin lınacağı ve bulunan tüfek üzerindenki izlerle eşleştirileceği öğrenildi.

EMNİYET MÜDÜRÜ İLE GÖRÜŞTÜLER

Gözaltına alınan 2 şahsın aileleri Trabzon Emniyet Müdürü ile görüştükleri ve çocuklarının suçsuz olduklarını ileri sürdükleri belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem