Feci yangın bir aileyi yok etti!

Rusya Acil Durum Bakanlığı bölge yetkililerin yaptığı açıklamada, Cumartesi gece yarısı çıkan yangında binanın tamamı ile yandığı, bakımı devam eden biananın müştemilatında kalan ailenin de dumandan zehirlendiği için binayı terk edemediği belirtildi.Yetki

Feci yangın bir aileyi yok etti!

Rusya Acil Durum Bakanlığı bölge yetkililerin yaptığı açıklamada, Cumartesi gece yarısı çıkan yangında binanın tamamı ile yandığı, bakımı devam eden biananın müştemilatında kalan ailenin de dumandan zehirlendiği için binayı terk edemediği belirtildi.

Yetkililer yangının ocaktan ya da elektrik kontağından kaynaklandığı üzerinde duruyor.

Rusya Soruşturma Komisyonu Sözcüsü Ria Novosti'ye verdiği bilgide, “Aile müştemilatta kalıyormuş. İki adet elektrikli ısıtıcı, odun ve taşınabilir elektrikli aletler bulundu. Elektrik aksamının kısa devre yapmış olma ihtimali çok yüksek…” dedi.

Dikkatsizlik, sigara, alkol ve yangın güvenlik kurallarının ihlal edilmesi nedeni ile Rusya'da sıklıkla ölümle sonuçlanan yangınlar yaşanıyor. Rusya Acil Durum Bakanlığı verilerine göre Ocak-Eylül 2012 döneminde çıkan 115 bin yangında 7 bin 700 kişi yaşamını yitirdi. Yangınların toplam ekonomik maliyet ise 10 milyar ruble (3,3 milyar dolar).

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem