Feci kazada akıl almaz savunma!

Kayseri'de meydana gelen ve 21 vatandaşın hayatını kaybettiği kazayla ilgili olarak konuşan firmanın sahibi akıllara durgunluk veren bir açıklamada bulundu. Firmanın sahibi, önce devleti sonra da hayatını kaybeden yolcuları suçladı.  Kayseri'de 21 kişinin

Feci kazada akıl almaz savunma!
Kayseri'de meydana gelen ve 21 vatandaşın hayatını kaybettiği kazayla ilgili olarak konuşan firmanın sahibi akıllara durgunluk veren bir açıklamada bulundu. Firmanın sahibi, önce devleti sonra da hayatını kaybeden yolcuları suçladı.
 
 
Kayseri'de 21 kişinin öldüğü kazada otobüsü kaza yapan firmanın sahibi Feyzullah Özkan yaptığı açıklamada, olayda can kaybının artmasının tek sebebinin geç müdahale olduğunu söylüyor. 
 
DEVLETİ SUÇLU GÖSTERDİ
 
Kazanın saat 02:30 sıralarında gerçekleştiğini söyleyen Özkan, "Yolcularla konuştum çoğu soğuktan can vermiş. Bir insan candır devlet bu insanlara geç müdahale etmiştir" diye konuştu. Özkan, olay yerine ekiplerin 3.5 saat gecikme ile ancak saat 06.00'da geldiklerini iddia etti.
 
ÖZKAN: YALAN SÖYLÜYORLAR
 
Özkan, "Ben bütün araçlarımda kar lastiği kullanıyorum. Bunların hepsinin faturası var. Kaza yapan araca da kış lastiklerini iki ay önce taktık. Benim şu an yolda olan bütün araçlarımı durdursunlar. Yalan söylüyorlar" diye konuştu.
 
ÖLEN YOLCULARI SUÇLADI: DİNLEMİYORLAR
 
Yolcuların emniyet kemeri takmadıkları için otobüsün camından fırladıkları konusunda da konuşan Özkan, "Biz anons yapıyoruz kemer takın diye. Yolcular dinlemiyor. Daha sonra kemerlerini çözüyorlar" diye konuştu.
 
KAYSERİ VALİSİ NE DEMİŞTİ? 
 
Kaza yerine giderek incelemelerde bulunan Kayseri Valisi Orhan Düzgün, yaptığı açıklamada, yolcu otobüsünün İstanbul'dan dün hareket ettiğini ve Muş iline gittiğini belirtti. Otobüste 50 yolcunun bulunduğunu anlatan Vali Düzgün, "Gece saatlerinde yolcu otobüsü sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçerek takla atmış ve şarampole yuvarlanmış. Gece saatlerinde buzlanma ve hafif kar yağışı olmasından dolayı direksiyon hakimiyetini kaybediyor. Maalesef otobüste bulunan yolcularımızdan 21 kişi hayatını kaybetti. Ölen vatandaşlarımızın bir kısmı devrilen otobüsün altında kaldı. Yaralılar, gece saatlerinde 112 Acil servislerimizle hastanelere kaldırıldı." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem