Feci Kaza 1 Ölü 14 Yaralı

 Muş’ta meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 14 kişi yaralandı. Edinilen bilgilere göre, Bitlis’in Ahlat ilçesindeki düğünden dönen ve Diyarbakır’ın Kulp ilçesine gitmekte olan Fikret Işık yönetimindeki 21 LC 241 plakalı minibüs, Mu

Feci Kaza 1 Ölü 14 Yaralı

 

Muş’ta meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 14 kişi yaralandı. 
Edinilen bilgilere göre, Bitlis’in Ahlat ilçesindeki düğünden dönen ve Diyarbakır’ın Kulp ilçesine gitmekte olan Fikret Işık yönetimindeki 21 LC 241 plakalı minibüs, Muş-Bitlis karayolunun Altınova mevkiinde karşı yönden gelen ve sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 06 DM 5389 plakalı kamyonla kafa kafaya çarpıştı.
 
Kazada minibüste bulunan İhsan Yusufoğlu, Hava Çetin, Mehmet Beytullah Avcı, Sakine Avcı, Mehmet Halit Aydın ve Mehmet Şirin, Murat, Abdullah, Seyfettin, Felemez, Semire, Ali, Nesip, Engin ve Asiye Işık yaralandı. Olay yerine çağrılan ambulanslar ve çevreden geçen araçlarla Muş Devlet Hastanesi ve ilde bulunan özel hastanelere kaldırılan yaralılardan Engin Işık hayatını kaybetti. 
 
Öte yandan, kamyon sürücüsünün olay yerinden kaçıp Jandarmaya teslim olduğu öğrenilirken, kazayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler