"Fazıl Say, kerhanedemi doğdun?"

Fazıl Say'ın sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından din ile ilgili attığı mesajları sosyal medyayı karıştırdı. Say'a hem tepki hem de destek mesajları yağdı.Fazıl Say Twitter hesabından "Irmaklarından şaraplar akacak diyorsun, cenneti ala meyhane midir

"Fazıl Say, kerhanedemi doğdun?"

Fazıl Say'ın sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından din ile ilgili attığı mesajları sosyal medyayı karıştırdı. Say'a hem tepki hem de destek mesajları yağdı.

Fazıl Say Twitter hesabından "Irmaklarından şaraplar akacak diyorsun, cenneti ala meyhane midir? Her müminine 2 huri vereceğim diyorsun, cenneti ala kerhane midir? Bilmem farkettiniz mi ama nerde yavşak adi magazinci hırsız şaklaban varsa hepsi allahçı, bu bir paradoks mu?" mesajını paylaştı.

Bu mesajın ardından çok sayıda Twitter kullanıcısı Fazıl Say'a tepki gösterirken, Fazıl Say kendisine gelen çok sayıda destek mesajlarını da retweetledi. Say bu mesajların ardından da, "Muezzin 22 saniyede okudu aksam ezanını yahu. Prestissimmo con fuco!!! Ne acelen var? Sevgili? Raki masasi?" mesajını atınca bir anda sosyal medyanın baş köşesine oturdu.

Ak Parti Milletvekili Şamil Tayyar da Fazıl Say için Twiter'da şu sözleri yazdı:

Kızanlara söyleyim; o zat Kuran'daki cennet için kerhane veya meyhane mi diye soruyor. Ben de ona soruyorum nerde doğdun kerhanede mi?

Kuran'ın secmeli ders olmasına içerleyip kutsal kitabımız ve ezana küfreden insan kılığındaki Fazil Say, hangi kerhanede dünyaya geldi?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem