Fatma'yı komşusu mu öldürdü?

Gaziantep'te kayıp olarak aranırken boğularak öldürülmüş halde cesedi evlerinin yakınındaki bir sokakta bulunan 5 yaşındaki Fatma Demir'in katil zanlısı olarak 16 yaşındaki komşusu olan bir çocuk gözaltına alındı.Olaydan sonra geniş çaplı soruşturma başla

Fatma'yı komşusu mu öldürdü?

Gaziantep'te kayıp olarak aranırken boğularak öldürülmüş halde cesedi evlerinin yakınındaki bir sokakta bulunan 5 yaşındaki Fatma Demir'in katil zanlısı olarak 16 yaşındaki komşusu olan bir çocuk gözaltına alındı.

Olaydan sonra geniş çaplı soruşturma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları çalışma sonucunda cesedin atıldığı sokaktaki evlerde bulunan tüm şahısların ifadelerini aldı.

Cesedin bulunduğu Aydınlar Mahallesi 10 nolu sokaktaki incelemelerini artıran polis, öldürülen 5 yaşındaki kızın komşuları da olan 16 yaşındaki V.Y.'nin verdiği çelişkili ifade sonrasında evlerinde arama yaptı. Yapılan aramada öldürülen çocuğa ait bir adet terlik bulunurken, zanlı da suçunu itiraf etti.

Polis, arama sırasında çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, zanlının ailesi de evden çıkarılarak Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem