Fatih-Tanjant yolu bitiriliyor!

 Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 29 Mart 2009 seçimleri öncesinde sözünü verdiği Fatih Mahallesi ile Tanjant Yolu arasında bağlantıyı sağlayacak olan yolun asfaltlama çalışmalarına katıldı. Yolun geçeceği 2 bin 322 metrekarelik arsa

Fatih-Tanjant yolu bitiriliyor!

 Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 29 Mart 2009 seçimleri öncesinde sözünü verdiği Fatih Mahallesi ile Tanjant Yolu arasında bağlantıyı sağlayacak olan yolun asfaltlama çalışmalarına katıldı.

 Yolun geçeceği 2 bin 322 metrekarelik arsayı 3 milyon liraya kamulaştıran Trabzon Belediyesi Tanjant'tan inişi tek şerit, çıkışı ise çift şerit olarak düzenledi. Yolun hizmete açılacak olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Gümrükçüoğlu, kamulaştırma çalışmaları sırasında anlayışlı davranan hak sahiplerine de teşekkür etti.

       Başkan Gümrükçüoğlu başkan yardımcıları ile birlikte yolun asfaltla çalışmalarını yerinde incelerken yoğun tempoda çalışan işçilere pide ikramında bulundu.

Yolun yapım çalışmaları sırasında bir açıklama yapan Başkan Gümrükçüoğlu, "Trabzonlularımıza 2009 Martta söz vermiştik. Demiştik ki hizmet dönemimiz boyunca 2014'e kadar Fatih Mahallemizin orada yaşayan insanlarımızın Tanjant Yolu ile bağlantısını sağlayacağız. Allaha şükür 2014 yılına kadar olan hizmet süresi dolmadan 2011 yılının bugün Aralık ayının ilk yarısı içinde bu yolu tamamlamak üzereyiz" dedi.

İstimlakler için hak sahiplerine belediyeyi yüksek fiyat için zorlamadıkları için teşekkür eden Başkan Gümrükçüoğlu, "Bu yolun yapılmasında mülk sahiplerinin de büyük bir özveri gösterdiğini Trabzon halkıyla paylaşmak istiyorum. Bunun üçüne beşine bakmadan belki daha fazla kıymeti mahkemelere düşürmeden bizimle anlaştılar. Trabzon halkının Fatih Mahallesinin Tanjantla buluşmasını soluk almasını temin ettiler. Onlara müteşekkirim" diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler