Fatih Erbakan AK Parti'den aday olacak mı?

1 Kasım'da gerçekleşecek olan erken seçimde AK Parti'nin sürpriz adaylarla seçmenin karşısına çıkacağı tahmin edilirken kulislerde konuşulan ve en dikkat çeken isimlerden birisi de Milli Görüş'ün lideri merhum Necmettin Erbakan’ın oğlu Dr. Muhammet Ali Fa

Fatih Erbakan AK Parti'den aday olacak mı?
1 Kasım'da gerçekleşecek olan erken seçimde AK Parti'nin sürpriz adaylarla seçmenin karşısına çıkacağı tahmin edilirken kulislerde konuşulan ve en dikkat çeken isimlerden birisi de Milli Görüş'ün lideri merhum Necmettin Erbakan’ın oğlu Dr. Muhammet Ali Fatih Erbakan.
 
AK Parti Genel Başkanı olduğu günden bu yana AK Parti’nin bir “vefa hareketi” olduğunu sık sık hatırlatan Ahmet Davutoğlu'nun Fatih Erbakan'la görüşeceği gelen bilgiler arasında.
 
7 HAZİRAN'DA DA AK PARTİ'YE DAVET EDİLMİŞTİ
 
Saadet Partisi'yle arasında sorun bulunan Fatih Erbakan'a 7 Haziran seçimlerinde de AK Parti ve MHP'den milletvekilliği için teklif gitmiş, kurmaylarıyla gerçekleştirdiği istişareler sonucunda bu teklifleri reddetmişti.
 
Erbakan Vakfı Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ın 7 Haziran Milletvekili seçimleri hakkındaki açıklaması:
 
7 Haziran 2015 Tarihinde yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimleri Milletimiz, İslam Alemi ve elbette ki Milli Görüş camiamız açısından büyük önem arzetmektedir. Milli Görüşün etkili bir grupla mecliste temsil edilmesi artık çok gerekli bir hal almıştır. Bu seçimlerle ilgili olarak Sn. Başbakan ve Ak Parti Genel Başkanı Ahmet DAVUTOĞLU, bir Sayın Bakanımız aracılığıyla bizlerin kendi listelerinden aday olmamızı teklif etmişlerdir. Ayrıca; MHP Genel Başkanı Sn. Devlet BAHÇELİ de bir yardımcısını görevlendirerek listelerinden aday olmamızın kendilerini memnun edeceğini ifade etmişlerdir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem