Faruk Çelik için sokağa televizyon kurdular

Seçime üç gün kala çalışmalarına hız veren Şanlıurfa Milletvekili Adayı Faruk Çelik'in interaktif televizyon yayınını izlemek isteyen Eyyübiyeliler, evlere sığmayınca sokağa televizyon kurdu.Özel interaktif televizyon yayını ile Türkiye'de bir ilke imza a

Faruk Çelik için sokağa televizyon kurdular

Seçime üç gün kala çalışmalarına hız veren Şanlıurfa Milletvekili Adayı Faruk Çelik'in interaktif televizyon yayınını izlemek isteyen Eyyübiyeliler, evlere sığmayınca sokağa televizyon kurdu.

Özel interaktif televizyon yayını ile Türkiye'de bir ilke imza atan Faruk Çelik, her gün öğlen ve akşam olmak üzere iki defa evlere konuk oluyor. Öğlen daha çok kadınların doldurduğu 150 eve interaktif televizyon yayını üzerinden seslenen Çelik, akşamları da erkeklerin toplandığı 150 eve hitap ediyor. Bu sayede her gün binlerce Urfalıya sesini duyuran Çelik, teknolojinin imkanlarını zorlayarak hitap ettiği ev sayısını 150'ye çıkardı. Çelik'in yardımcıları, buna rağmen halktan gelen eve konuk alma talebini karşılamakta güçlük çektiklerini kaydetti. Evlere sığmayınca damlarda kurulan televizyonlarla Faruk Çelik'i izleme gibi ilginç görüntüler veren Urfalılar, bu defa da sokağa televizyon kurma yoluna gittiler.

Eyyübiye ilçesine bağlı Yakubiye Mahallesi'nde, bayrakları donatarak sokağa televizyon kuran Urfalılar, Bakan Faruk Çelik'i izledi.

Faruk Çelik için sokağa televizyon kurdular

Faruk Çelik için sokağa televizyon kurdular

Faruk Çelik için sokağa televizyon kurdular

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem