Farkında olunmadan yapılan 5 stil hatası

Kurallar bütünü olarak modayı ele almak ve bu kurallara uymaya çalışmak trend hatalarına sürüklemektedir. Her gün fark etmeden yapılan bazı hataları bir araya getirdik. İşte o hatalar… Aşırı ve kaba aksesuarlarAksesuarlar bir kıyafeti yüceltebilecek veya

Farkında olunmadan yapılan 5 stil hatası
Kurallar bütünü olarak modayı ele almak ve bu kurallara uymaya çalışmak trend hatalarına sürüklemektedir. Her gün fark etmeden yapılan bazı hataları bir araya getirdik. İşte o hatalar…
 
Aşırı ve kaba aksesuarlar
Aksesuarlar bir kıyafeti yüceltebilecek veya yerin dibine batıracak küçük detaylardır. Kombinleri tamamlamak ve bazı parçaları öne çıkarmak adına aksesuar seçimi oldukça önemlidir. Her şeyin fazlası zarar olduğu gibi bu söz aksesuarda da geçerlidir. Bu işin sırrıysa kaba parçalardan uzak durmak ve aşırıya kaçmamaktır.
14115613320.92940500.jpgÇok yüksek topuklular Boyu yükseltmek ve daha ince görünmek adına yapılan bir moda hatası da yanlış ayakkabı seçimidir. Aşırı yüksek topuklular hem ayağı rahatsız eder hem de çok iyi yürümeyi bilmeyen kişilerde adeta kâbusa  dönüşebilir. Ayrıca önü açık ayakkabıları tercih ediyorsanız, oje konusunu oldukça ciddiye almalısınız ve pedikür yaptırmadığınız zamanlarda önü açık ayakkabıları tercih etmemelisiniz.
 
Eskide kalmak
Her zaman eskiye bir özlem olmuştur. Bu dönemde de vintage parçalar oldukça moda. Fakat dikkat etmeniz gereken nokta, günümüz modasını birkaç vintage parçayla güzelleştirmek olmalı. Aksini yapıp baştan aşağıya eski parçalarla donanmak sizi hem olduğunuzdan yaşlı hem de rüküş yapacaktır.
14115614590.99299600.jpg
 
Renklerde uyum
En çok yapılan hatalardan biri de ya baştan aşağı bir renk giyinmek ya da rengârenk olmaya çalışmaktır. Olabildiğince zıt ve renkli desenlerden kaçınılmalıdır. Fakat kaçarken de tek bir renge takılıp kalınmamalı. Pantolon seçimlerinizde daha çok tek renk tercih ederken, üst giyimlerinde renkli tercihler yapabilirsiniz.
 
Yanlış iç çamaşırı
En büyük hatalardan biri, hatta en büyük hata dar kıyafetlerin altına uyumsuz iç çamaşırı seçmektir. Açık renkli tişörtlerin içine beyaz renk değil de ten rengi sütyen tercih edilmelidir.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler