Facia gibi kazada 3 kişi öldü!

Üçtepeler mevkiinde meydana gelen kazada Metin Önür'ün (39) kullandığı 34 ZK 1438 plakalı otomobil direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu devrildi.Meydana gelen kazada otomobil sürücüsü Metin Önür ve babası Halil Önür (74) olay yerdinde hayatını kaybe

Facia gibi kazada 3 kişi öldü!

Üçtepeler mevkiinde meydana gelen kazada Metin Önür'ün (39) kullandığı 34 ZK 1438 plakalı otomobil direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu devrildi.

Meydana gelen kazada otomobil sürücüsü Metin Önür ve babası Halil Önür (74) olay yerdinde hayatını kaybederken; annesi Arife Önür (59) ise olay yerine çağırılan ambulans ile Cumhuruyet Üniversite Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Ancak Arife Önür de burada yapılan tüm müdahalelelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Kazada hayatını kaybeden Metin Önür ve babası Halil Önür'ün cenazeleri Hafik Esma Kocacık İlçe Hastanesine götürüldü.

Otomobilde bulunan diğer yaralılar Sedef Önür(31) ve ikiz çocukları Mert ve Ali Cem Önür (5) ise ilçede yapılan ilk müdahalenin ardından Sivas Devlet Hastanesine sevk edildi. Kazadan yaralı olarak kurtulanların hayatını kaybeden sürücü Metin Önür'ün eşi ve çocukları olduğu belirtildi. Tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem