Facebook’un kârı arttı

Facebook'un yılın üçüncü çeyreğine ait geliri, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 41 artarak 4,5 milyar dolar oldu.Sosyal paylaşım sitesi Facebook, yılın üçüncü çeyreğine ilişkin bilançosunu New York Borsası'nın kapanışından sonra paylaştı. Açıklamaya g

Facebook’un kârı arttı

Facebook'un yılın üçüncü çeyreğine ait geliri, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 41 artarak 4,5 milyar dolar oldu.

Sosyal paylaşım sitesi Facebook, yılın üçüncü çeyreğine ilişkin bilançosunu New York Borsası'nın kapanışından sonra paylaştı. Açıklamaya göre, Facebook 30 Eylül'de biten üçüncü çeyrekte 4,5 milyar dolar gelir ve 896 milyon dolar (hisse başına 0,57 dolar) net kar elde etti. Facebook böylece geçen yılın aynı dönemine göre gelirlerini yüzde 41 arttırdı. Üçüncü çeyrekteki aylık aktif kullanıcı sayısı da geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 14 artarak 1,55 milyara ulaşan Facebook'un, bir milyarı aşkın kullanıcısının siteyi her gün ziyaret ettiği belirtildi.

Facebook'un kurucusu ve Üst Yöneticisi Mark Zuckerberg,"İyi bir çeyrek geçirdik ve birçok şeyi tamamladık" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler