Fabrikada gaz zehirlenmesi: 2 ölü

Sinop'ta bir balık unu fabrikasında atık hamsi gazından zehirlenen 2 işçi hayatını kaybederken, 2 işçi hastanede tedavi altına alındı.Olay, saat 15.00 sıralarında Dikmen ilçesine bağlı Güzelceçay mevkisindeki bir balık unu fabrikasında meydana geldi. Edin

Fabrikada gaz zehirlenmesi: 2 ölü

Sinop'ta bir balık unu fabrikasında atık hamsi gazından zehirlenen 2 işçi hayatını kaybederken, 2 işçi hastanede tedavi altına alındı.

Olay, saat 15.00 sıralarında Dikmen ilçesine bağlı Güzelceçay mevkisindeki bir balık unu fabrikasında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, fabrikada balık işleme tesisinde, atık kanalı açma çalışması sırasında 4 işçi kanalda biriken gazdan zehirlendi. Zehirlenen işçilerden Sezgin Albayrak olay yerinde hayatını kaybederken, ilk olarak Gerze Devlet Hastanesi'ne ardından da Sinop Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ve durumu ağır olan Serdar Meral adlı işçi de tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Zehirlenen diğer işçilerden Kadir Karataş'ın Sinop Atatürk Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesinde, Volkan Kalyon'un ise Gerze Devlet Hastanesi'nde tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler