Ezel Yunanistan'a kapak oldu!

Yunanistan'da yayımlandığı özel bir televizyon kanalında reyting rekorları kıran "Ezel'' dizisinin başrol oyuncusu Kenan İmirzalıoğlu, ülkenin en çok okunan gazetelerinden Ethnos'un pazar ekine kapak oldu.Ethnos, İmirzalıoğlu'nun "Bir bakışta birçok kadın

Ezel Yunanistan'a kapak oldu!

Yunanistan'da yayımlandığı özel bir televizyon kanalında reyting rekorları kıran "Ezel'' dizisinin başrol oyuncusu Kenan İmirzalıoğlu, ülkenin en çok okunan gazetelerinden Ethnos'un pazar ekine kapak oldu.

Ethnos, İmirzalıoğlu'nun "Bir bakışta birçok kadını tavlıyorum'' sözlerini pazar ekinin kapağına taşıdı. Etnos, pazar ekinde iki tam sayfa ve bol fotoğraflı olarak yayımladığı röportajda İmirzalığolu'nun, Türkiye'nin en yakışıklı erkekleri arasında yer aldığı ancak sınırların ötesinde de kalpleri yaktığını belirtilerek, "Kızlar, saldırın!'' ifadesi kullanıldı.

İmirzalıoğlu'nun, "Bekârım ve kendime uygun kadını bekliyorum'' sözlerinin öne çıkarıldığı röportajda, sevilen oyuncunun "Yunanistan'ı çok seviyorum ve en kısa zamanda ziyaret etmek istiyorum'' açıklamasına da yer verildi. Yunanistan'da, Antenna1 televizyonu tarafından yayınlanan ve büyük bir izleyici kitlesine sahip olan "Ezel'' dizisi muhafazakârların tepkisine neden olmuştu. Dizinin bazı sahnelerinin KKTC'de çekildiğini fark eden bir grup, dizinin yayından kaldırılmasını talep ederek, önceki gün Antenna1 binasının önünde gösteri yapmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem