EYOF'tan öğrencilere bilet jesti

Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları (EYOF) Genel Koordinatörü Nihat Doker, Trabzon’da bugün karne alan başarılı öğrencilere 23-30 Temmuz 2011 tarihleri arasında Trabzon’da düzenlenecek 11. Avrupa Gençlik Olimpiyatları’nın açılış bileti verdi.2010-2011 Eğitim-

EYOF'tan öğrencilere bilet jesti

Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları (EYOF) Genel Koordinatörü Nihat Doker, Trabzon’da bugün karne alan başarılı öğrencilere 23-30 Temmuz 2011 tarihleri arasında Trabzon’da düzenlenecek 11. Avrupa Gençlik Olimpiyatları’nın açılış bileti verdi.

2010-2011 Eğitim-öğretim yılının sona ermesiyle Trabzon'da da binlerce öğrenci karne sevinci yaşarken, EYOF genel Koordinatörü Nihat Doker’in jesti ile öğrencilerin sevinçleri ikiye katlandı. Sürprizin ilki Kanuni Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirilen karne töreninde Okul Müdürü Adnan Çakıroğlu ve Oyunlar Genel Koordinatörü Nihat Doker tarafından açılış biletleri karnelerini alan öğrencilere armağan edildi. Kanuni Anadolu Lisesi’nin başarılı öğrencileri 11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları Genel Koordinatörü Nihat Doker’in elinden karnelerini alırken, ayrıca Oyunların 23 Temmuz'daki açılış seremonisinin ilk biletlerinin de sahibi oldular. Oyunların maskotu hamsinin de başarılı öğrencilere karneleri ile birlikte verdiği oyunlar seremonisi açılış bileti öğrenciler tarafından sevinçle karşılandı.

Ardından başarılı öğrencilere karnelerini ve olimpiyatların ilk biletini Okul Müdürü Çakıroğlu ve Oyunlar Genel Koordinatörü Nihat Doker tarafından verildi. Doker, “Hepiniz çok başarılısınız. 23-30 Temmuz 2011 tarihlerinde yapılacak olan Avrupa Gençlik Olimpiyatları’nda sizlerde yarışmaları izlemek için geleceksiniz. Zorlu bir eğitim öğretim yılından sonra sizlere ufakta olsa bir sürprizimiz var. Oyunların ilk açılış biletlerini buraya getirdik. Hepinizi yarışmaları izlemek üzere tüm tesislere bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem