Eylemcilerin yoğun ilgisi polisi bunalttı

Şanlıurfa'da teröre tepki amacıyla düzenlenen yürüyüşte vatandaşlar polise yoğun ilgi gösterdi. İlgiden bunalan polis otobüslere binerek, eylemcilerden kurtuldu.Şanlıurfa Türk Meydanı'nde toplanan vatandaşlar, 6 kilometre yolu Türk bayrakları ve sloganlar

Eylemcilerin yoğun ilgisi polisi bunalttı

Şanlıurfa'da teröre tepki amacıyla düzenlenen yürüyüşte vatandaşlar polise yoğun ilgi gösterdi. İlgiden bunalan polis otobüslere binerek, eylemcilerden kurtuldu.

Şanlıurfa Türk Meydanı'nde toplanan vatandaşlar, 6 kilometre yolu Türk bayrakları ve sloganlar eşliğinde yürüdü. Ellerinde siyah ve yeşil renkte, üzerinde kelime-i tevhidin yazılı olduğu iki sancak taşıyan grup, terör ve PKK aleyhine sloganlar attı. Nevali Kavşağı'nda yürüyüşü tamamlayan grup, burada görev yapan polis, ve askerler ile şehitler için dua etti. Edilen duanın ardından dağılmaya başlayan vatandaşlar, çevrede yoğun güvenlik tedbiri alan polislere ilgi gösterdi. Kimileri polislerin koluna sarılıp, havaya kaldırdı, kimisi ise polisin üniformasındaki armayı öptü. Kimileri ise polislere sarılıp, sevgi gösterisinde bulunurken bazıları ise Türk bayrağı ve polislerle resim çektirdi. Bir anda etrafını saran eylemcilerin ilgisinden bunalan çevik kuvvet polisleri ise önce karşı kaldırıma geçerek, gruptan uzaklaştı. Vatandaşların karşı kaldırıma da gelmesi üzerine ise polisler, otobüslere binerek, vatandaşların ilgisinden kurtuldu.

Eyleme katılanlar ise uzun süre gruplar halinde kent merkezinde, tur attı. Vatandaşlar, bayrak ve sloganlar eşliğinde gece vaktine kadar, kentte turlarken, güvenlik tedbiri alan polisler ise eylemcilerin dağılmasının ardından ev ve sorumluluk alanlarına dönebildi.

Eylemcilerin yoğun ilgisi polisi bunalttı

Eylemcilerin yoğun ilgisi polisi bunalttı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler