Evlilikleri araştıracağız!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, 80 veya 90 yaşındaki bir insanın 30-35 yaşındaki birisiyle evlenmesinin normal olmadığını belirterek, "İstismar alanlarını takip ediyoruz" dedi.Kurban Bayramı'nı Bursa'da geçiren Çalışma ve Sosyal Güvenlik Ba

Evlilikleri araştıracağız!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, 80 veya 90 yaşındaki bir insanın 30-35 yaşındaki birisiyle evlenmesinin normal olmadığını belirterek, "İstismar alanlarını takip ediyoruz" dedi.

Kurban Bayramı'nı Bursa'da geçiren Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Doğu Camii'nde kıldığı bayram namazının ardından açıklamalarda bulundu.

Bir gazetecinin "Yaş farkı olan eşlerle ilgili açıklamanız vardı. Bir değerlendirme yapar mısınız?" şeklindeki sorusu üzerine Çelik, "Yaş farkı olan eşlerle ilgili bu konular farklı anlaşılıyor. Bizim sosyal güvenlikte istismar alanları var. O istismar alanlarına dönük bir anekdot. Bu istismar alanlarını önleme konusunda bir hayli mesafe aldık. Hem kayıt dışılık anlamında, hem istismar alanındaki sıkıntıları ortadan kaldırma konusunda büyük mesafeler aldık. Bu da bize iletilen temel istismar alanlarından bir tanesi. 80 veya 90 yaşındaki bir insan ile 30-35 yaşındaki insanın evliliği çok normal olmaması gerek. Burada benzer hususlar, sosyal güvenlik alanında yoğun yaşanıyor" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem