Evliliğe karşı çıkan babasını vurdu

Alınan bilgiye göre, Keçiören, Bademlik Mahallesi Erikli Sokak'ta oturan Erdinç Yeni (27), tartıştığı babası Ramazan'ı (54) bıçakla ağır yaraladı. Yeni, kendisine müdahale etmek isteyen kardeşi Erdem ile kız kardeşi Seçkin'i ve annesi Ayten Yeni'yi de bıç

Evliliğe karşı çıkan babasını vurdu

Alınan bilgiye göre, Keçiören, Bademlik Mahallesi Erikli Sokak'ta oturan Erdinç Yeni (27), tartıştığı babası Ramazan'ı (54) bıçakla ağır yaraladı. Yeni, kendisine müdahale etmek isteyen kardeşi Erdem ile kız kardeşi Seçkin'i ve annesi Ayten Yeni'yi de bıçakla yaraladı.

 

Vatandaşların olayı polise bildirmesi üzerine yaralı 4 kişi çeşitli hastanelere kaldırıldı. Etlik İhtisas ve Araştırma Hastanesine kaldırılan baba Ramazan Yeni tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

 

Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Erdem Yeni ile SSK Dışkapı Hastanesine kaldırılan anne Ayten Yeni'nin durumunun ağır olduğu bildirildi.

 

Olayın ardından Erdinç Yeni'nin olayda kullandığı bıçakla kaçtığı kaydedildi. Erdinç Yeni'nin yaralı olma ihtimali üzerine hastane polisleri anons edilerek uyarıldı.

 

Belediyede geçici işçi olarak çalışan Erdinç Yeni'nin bir süre önce işten ayrıldığı, kavganın Yeni'nin nişanlısıyla evlenmesine ailesinin karşı çıkması sonucu meydana geldiği ileri sürüldü.

 

Zanlının yakalanması için geniş çaplı araştırmanın sürdüğü kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler