Evliliğe ikna edemediği kadını...

Alınan bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesi İsmetpaşa Mahallesi'nde G.G. (18), annesi ve erkek kardeşi ile evlerinin salonunda sohbet ederken pencere camına taş atıldı. Pencereye yönelen G.G, yüzünü bezle gizleyen şapkalı bir kişi av tüfeğiyle açtığı ateş s

Evliliğe ikna edemediği kadını...

Alınan bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesi İsmetpaşa Mahallesi'nde G.G. (18), annesi ve erkek kardeşi ile evlerinin salonunda sohbet ederken pencere camına taş atıldı. Pencereye yönelen G.G, yüzünü bezle gizleyen şapkalı bir kişi av tüfeğiyle açtığı ateş sonucu yaralandı.

Saldırgan, plakası alınamayan otomobille olay yerinden kaçtı, G.G. ambulans ile Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Anne R.G, gazetecilere, saldırıyı, yaklaşık bir yıl önce kızıyla evlenmek isteyen O.Y'nin gerçekleştirdiğini ileri sürdü.

Daha önce de telefonla rahatsız ettiği için O.Y'den şikayetçi olduklarını, açılan davanın sürdüğünü iddia eden R.G, şunları söyledi:

"Kızım onun yanında takı işinde çalışıyordu. Kızımı istemeye gelmişti ancak kızımız istemediği için vermedik. Kızıma cep telefonundan mesaj gönderip rahatsız ederdi. Biz de telefon numarasını değiştirirdik. Benim numaramı da bulmuştu, bunun üzerine hattımı kapattırmıştım. Bunlardan ötürü onun hakkında şikayette bulunmuştuk. Onunla yaklaşık bir yıldır mahkemeliğiz. Bugün de sokaktan evimize tüfekle ateş etti. Kızım ayağa kalkınca yaralandı."

Polis ekipleri, şüpheli O.Y'yi yakalamak için çalışma başlattı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem