Evlenmek için bu yapılır mı?

İzmir'de  rutin kontroller sırasında durdurulup arama yapılan bir şehirlararası bir yolcu otobüsündeki 2 valizin içinde 17.5 kilo esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan valizlerin sahibi, evlenebilmek için bu işe başladığını söyledi.İzmir Emniyet Müdürlüğü

Evlenmek için bu yapılır mı?

İzmir'de  rutin kontroller sırasında durdurulup arama yapılan bir şehirlararası bir yolcu otobüsündeki 2 valizin içinde 17.5 kilo esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan valizlerin sahibi, evlenebilmek için bu işe başladığını söyledi.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Şuçlarla Mücadele Müdürlüğü Narkotik Suçlar Büro Amirliği ekipleri dün kent girişinde rutin kontroller için önlem aldı.

Kontrollerde şehirlerarası bir otobüs durduruldu. Otobüste eğitimli narkotik köpeklerinin de eşliğinde yapılan aramada 2 valiz içinde 17.5 kilo esrar ele geçirildi. Valizlerin sahibi U.Ü. gözaltına alınıp, Narkotik Suçlar Büro Amirliği'ne götürüldü.

U.Ü.'nün ilk ifadesinde, "Nişanlımla evlenecektim. Param olmadığı için bu işe giriştim. Pişmanım" dediği öğrenildi. Nişanlısının adını eline dövme yaptırdığı gözlenen U.Ü., işlemlerinin ardından Adliye'ye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem