Evine benzin döküp ailesini rehin aldı

Çorum'un Boğazkale ilçesinde cinnet getiren bir kişi, ailesini evinde rehin aldı.

Evine benzin döküp ailesini rehin aldı

Çorum'un Boğazkale ilçesinde cinnet getiren bir kişi, ailesini evinde rehin aldı.

Edinilen bilgiye göre, psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Murat C. (38), saat 13.00 civarında cinnet getirerek Hattuşa Mahallesi Menderes Sokak No: 20'de bulunan evine benzin döküp, ailesini dışarı çıkartmadı. Ailenin evde rehin olduğunu gören komşuları polisi arayarak yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık görevlisi sevk edildi. Evde annesi, eşi ve 3 çocuğu bulunan Murat C.'yi ikna etmek için polislerin çabası yeterli olmayınca bu kez olay yerine Boğazkale Kaymakamı Osman Aydoğan geldi. Kaymakam Aydoğan ve polislerin uzun süren uğraşları da sonuç vermeyince Murat C.'yi ikna etmesi için Çorum'dan bir ekip çağrılarak, yakınlarına haber verildi. Bir süre sonra olay yerine gelen dünürü Emine K., konuşarak Murat C.'yi ikna etti. Yaklaşık 5 saat süren gergin bekleyiş son bulurken, evde bulunanlar olay yerine gelen ambulanslarla Boğazkale Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Bir süredir işsiz olduğu öğrenilen Murat C.'ye Kaymakam Osman Aydoğan yardımcı olma sözü verdi.

Mahalle Muhtarı Adem Uluzman, "Murat C. evine benzin dökerek ailesini rehin almış. Bilgimiz olur olmaz olay yerine geldik. Gerekli yerlere ulaştık. Kaymakam bey geldi. İkna etmek için uzun süre uğraştık ama sonuç alamadık. Sungurlu'da yaşayan dünürü gelerek ikna etti. Zaman zaman rahatsızlanıyordu. Bu zamanlarda gerekli tedavilerini yaptırıyorduk. Neden böyle bir işe kalkıştı anlamış değiliz. Bizim için tek sevindirici nokta herhangi bir can kaybının olmayışıdır" dedi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler