"Evimde fuhuş yapıldığından haberim yok"

Adana polisi, evinde para karşılığı fuhuş yaptıran 1'i kadın 2 kişiyi yakaladı.Edinilen bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri Seyhan ilçesine bağlı Yeşilyurt ve Yenibaraj mahallelerinde Ahmet S.

"Evimde fuhuş yapıldığından haberim yok"

Adana polisi, evinde para karşılığı fuhuş yaptıran 1'i kadın 2 kişiyi yakaladı.

Edinilen bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri Seyhan ilçesine bağlı Yeşilyurt ve Yenibaraj mahallelerinde Ahmet S. (34) ile Hatice E.'nin (59) evlerinde para karşılığı fuhuş yaptırdığı ihbarını aldı. Polis iki evi de takibe başlayarak evden çıkan erkekleri yakaladı. Polis bu kişilerle yaptığı görüşmede evlerde para karşılığı fuhuş yapıldığını öğrendi. Polis bu bilgi üzerin önce Ahmet S.'nin evine baskın yaptı. Yapılan baskında Ahmet S. ve fuhuş yapan Zeliha P. (43) yakalandı. Zeliha P.'nin ifadesinde 70 lira karşılığında fuhuş yaptığını, 20 lirasını evini kullandırdığı için Ahmet S.'ye verdiğini söylediği öğrenildi. Bu ifadenin ardından Zeliha P. serbest bırakıldı. Ahmet S. ise ifadesinde evi günlüğü 20 liraya Zeliha P.'ye kiraya verdiğini, zaman zaman kendisinin de cinsel birliktelik yaşadığını ancak fuhuş yaptığından haberi olmadığını söyledi. Zanlı sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

Polis daha sonrada Hatice E.'nin evinden çıkan bir erkekle görüşüp evde fuhuş yapıldığını öğrenerek eve baskın yaptı. Ancak evdekiler kapıyı açmadı. Bunun üzerine polis kapıyı çilingir ile açıp Hatice E. ve fuhuş yapan Gülşen Y.'yi yakaladı. Gülşen Y. 180 liraya fuhuş yaptığını ve 30 lirasını Hatice E.'ye verdiğini söyledi. Gülşen Y. ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Hatice Y. ise evinde fuhuş yapıldığından haberi olmadığını söyledi.

Emniyette işlemleri tamamlanan zanlılar, çıkarıldıkları mahkeme tarafından adli kontrol sistemiyle tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler