Eve havan topu düştü: 3 ölü !

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde çıkan çatışmalarda bir eve havan topu mermisi isabet etti. Olayda 3 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.Terör örgütü PKK mensuplarınca, Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde dün gece ve bugün sabah saatlerinde yapılan sal

Eve havan topu düştü: 3 ölü !

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde çıkan çatışmalarda bir eve havan topu mermisi isabet etti. Olayda 3 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.

Terör örgütü PKK mensuplarınca, Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde dün gece ve bugün sabah saatlerinde yapılan saldırıların ardından çıkan çatışmalar sürerken, ilçe merkezi yakınlarında bulunan Aşağıdere köyündeki bir eve havan topu mermisi isabet etti. Olayda, evin içerisinde bulunan 6 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulanslarla Uludere Devlet Hastanesi'ne götürülmek üzere yola çıkarıldı. Yaralılardan 3'ü hastaneye yetiştirilemeden hayatını kaybetti. Diğer yaralılar ise tedavi altına alındı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem