Evdeki eşyalar kendiliğinden yanıyor

Anlam verilemeyen yangınlar şimdide Azerbaycan'da ortaya çıktı.Daha önce Trabzon'un Düzköy ilçesinde benzeri olaylar yaşanmış ve Haber61 ekibi tarafından görüntülenmişti.Yaklaşık 3 ay önce meydana gelen bu olayın bir benzeride Azerbaycan'da gerçekleşti.Tr

Evdeki eşyalar kendiliğinden yanıyor

Anlam verilemeyen yangınlar şimdide Azerbaycan'da ortaya çıktı.Daha önce Trabzon'un Düzköy ilçesinde benzeri olaylar yaşanmış ve Haber61 ekibi tarafından görüntülenmişti.Yaklaşık 3 ay önce meydana gelen bu olayın bir benzeride Azerbaycan'da gerçekleşti.

Trabzon'da bu evde inanılmaz şeyler oluyor! HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ...

Bir ay önce ev içinde başlayan ve son bir haftada daha sıklaşan yangınlar Hasanov ailesini tedirgin ediyor. Her gün eşyalarının alev almasından rahatsız olan ev sahipleri ve akrabaları, eşyaların neden alev aldığını bilmediklerini söyledi. Elektrik hatlarının kesilmesine ve sobalarının apartmandan çıkarılmasına rağmen yangınların devam etmesi olayları daha da ilginçleştiriyor.

"SIRADAN BİR OLAY DEĞİL"

Mehmet Hasanov, evdeki eşyaların 27 Kasım'dan itibaren yanmaya başladığını belirterek, "Ayın 18'den sonra bu hadiseler son günlerde iyice artmaya başladı. Bu sıradan bir olay değil. Neden oluyor bilemiyoruz. Ben hayatımda böyle bir şey görmedim" dedi. Hasanov ailesi, dedelerinin 70 yıl önce inşa ettiği eski evde de yangınlar çıktığını belirtiyor. Ailenin, yeni inşa edilen evde benzer olayların başlaması sonucunda eşyalarının çoğu yanarak kullanılamaz hale geldi. Gözlem altına alınan evde günde birkaç kez kayda alınan yangının nedeni bilinmiyor.

SORUN EŞYALARDA MI ?

Çaresiz kalan ailenin bir üyesi, gelininin çeyizlerini kurtarmak için, eşyaları dünürünün evine taşıdıklarını ancak burada da eşyaların yanmaya devam ettiğini anlattı. Türkiye'de de geçtiğimiz yıl Şanlıurfa'da Taş ailesinin evinde kendiliğinden çıkan yangınlar gündemi uzun süre meşgul etmişti. Ardından Siirt'te Toprak ailesine evde, ahşap ve kumaş eşyaların yanı sıra, buzdolabı gibi diğer eşyaların da alev alması görenleri dehşete düşürmüştü. Bunun üzerine Siirt Üniversitesi ve İl Müftülüğü de harekete geçmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler