Ev yangınında, yaşlı çift hayatını kaybetti

Bozkuş köyünde Mehmet Azmi Ergül'e ait evde henüz belirlenemeyn nedenden yangın çıktı. Evin ahşap olması nedeniyle evi saran alevler, bitişikteki bir başka eve de sıçradı. Olay yerine gelen Uşak Belediyesi'nin itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın sönd

Ev yangınında, yaşlı çift hayatını kaybetti

Bozkuş köyünde Mehmet Azmi Ergül'e ait evde henüz belirlenemeyn nedenden yangın çıktı. Evin ahşap olması nedeniyle evi saran alevler, bitişikteki bir başka eve de sıçradı. Olay yerine gelen Uşak Belediyesi'nin itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürüldü. Yangında iki evde de önemli hasar oluştu.

İtfaiye ekipleri, yangının başladığı evde Ayşe (80) ve Mehmet Azmi Ergül (84) çiftinin cesetlerine ulaştı. Yangında öldükleri belirlenen çiftin cenazeleri, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Yangının çıkış nedeninin araştırıldığı bildirildi.

Olayı duyarak eve gelen çiftin çocukları İsmail Ergül, anne ve babasının sakin bir hayat sürdüğünü, yangının neden kaynaklandığının araştırıldığını söyledi.

Çiftin cenazelerinin otopsi yapılmasının ardından Bozkuş köyünde toprağa verileceği öğrenildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler