Ev haberi Say'ın sinirlerini hoplattı

habere göre;  Attığı twit'ler nedeniyle hakkında soruşturma açılan ünlü piyanist Fazıl Say, "Japonya'ya taşınıyorum" demişti.Ama fazla uzağa gitmedi.İstanbul Nişantaşı'ndaki evinin yanı sıra İstinye'deki bir sitede 5 bin dolara Boğaz manzaralı daire kiral

Ev haberi Say'ın sinirlerini hoplattı

habere göre;  Attığı twit'ler nedeniyle hakkında soruşturma açılan ünlü piyanist Fazıl Say, "Japonya'ya taşınıyorum" demişti.Ama fazla uzağa gitmedi.İstanbul Nişantaşı'ndaki evinin yanı sıra İstinye'deki bir sitede 5 bin dolara Boğaz manzaralı daire kiraladı.

Nişantaşı'nda yaşadığı evin kendisine küçük geldiğini düşünen Fazıl Say, İstinye'de lüks bir site içerisinde aylık 5 bin dolara geniş bir daire kiraladı.Nişantaşı'ndaki evini de kapatmayan Say, artık Boğaz manzaralı yeni dairesinde piyanosuyla müzik yapacak. Ünlü sanatçı, yeni evinin dekorasyonu için hiçbir masraftan kaçınmadı.
FAZIL SAY'DAN YALANLAMA GELDİ

Fazıl Say Boğaz İstinye'deki bir sitede 5 bin dolara Boğaz manzaralı daire kiraladı haberlerini Twitter'dan yalanladı.İşte o Twit;

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem