Ev çöktü: 2 ölü, 3 yaralı

Şırnak'ın İdil ilçesinde aşırı yağış nedeniyle, iki katlı kerpiç bir evin çökmesi sonucu aynı aileden 2 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.Şırnak Valisi Vahdettin Özkan, Özbek Köyüne bağlı Girberaz mezrasında aşırı yağışlar nedeniyle Aksoy ailesine ait iki ka

Ev çöktü: 2 ölü, 3 yaralı

Şırnak'ın İdil ilçesinde aşırı yağış nedeniyle, iki katlı kerpiç bir evin çökmesi sonucu aynı aileden 2 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.

Şırnak Valisi Vahdettin Özkan, Özbek Köyüne bağlı Girberaz mezrasında aşırı yağışlar nedeniyle Aksoy ailesine ait iki katlı kerpiç bir evin çöktüğünü söyledi.

Çökme sonucu aynı aileden 5 kişinin toprak altında kaldığını belirten Özkan, ''Köylüler ve Jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda enkaz altından çıkarılan 5 kişi İdil ve Mardin'in Nusaybin ilçesi Devlet Hastanelerinde tedavi altına alındı. İdil Devlet Hastanesi'ne Kaldırılan Rojin Aksoy (4) ile Nusaybin Devlet Hastanesi'ne kaldırılan babaannesi müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer 3 yaralının tedavisi sürüyor'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler