Eurovision'da İrlanda'dan Türkçe şarkı!

58. Eurovision Şarkı Yarışması'nda, İrlanda'yı temsil edecek şarkıyı belirlemek amacıyla yapılan yarışmada, 3 Türk ve 2 İrlandalı müzisyenden oluşan Inchequin adlı grubun seslendireceği "Son Kez" adlı şarkı, finale kalan 5 şarkı arasına girmeyi başardı.In

Eurovision'da İrlanda'dan Türkçe şarkı!

58. Eurovision Şarkı Yarışması'nda, İrlanda'yı temsil edecek şarkıyı belirlemek amacıyla yapılan yarışmada, 3 Türk ve 2 İrlandalı müzisyenden oluşan Inchequin adlı grubun seslendireceği "Son Kez" adlı şarkı, finale kalan 5 şarkı arasına girmeyi başardı.

Inchequin grubu Sinead Bradley, Hugh O'Neil ile Ayda Tunçboyacı, Tevfik Kulak ve Selin Türkoğlu'ndan oluşuyor.

Şarkının adı Türkçe olmasına rağmen büyük bir bölümü İngilizce seslendiriliyor ancak şarkının nakaratlarında yer alan "Son kez, son kez" ve "Son kez yağmur yağacak" şeklindeki sözleriyse şarkıda bir çok kez tekrarlanıyor.

"Son Kez" parçası finale kalmayı başarırsa finalleri 14 ve 16 Mayıs'ta, büyük finali ise 18 Mayıs'ta İsveç'in Malmö kentinde yapılacak 58. Eurovision Şarkı Yarışması'nda İrlanda'yı temsil edecek.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler