Etkinliklere 2 günde rekor ziyaret

19 Şubat 2011 tarihinde başlayan her yönüyle Trabzon Etkinlikleri 5 fuarına büyük ilgi gösterilirken ilk iki gündeki ziyaretçi sayısı 112 bin.Trabzon Vakfı Başkanı ve Bilgin Aygül Etkinliklerin 3.günü yaşanırken ilk iki günü haber61'e değerlendirdi.İlk 2

Etkinliklere 2 günde rekor ziyaret

19 Şubat 2011 tarihinde başlayan her yönüyle Trabzon Etkinlikleri 5 fuarına büyük ilgi gösterilirken ilk iki gündeki ziyaretçi sayısı 112 bin.

Trabzon Vakfı Başkanı ve Bilgin Aygül Etkinliklerin 3.günü yaşanırken ilk iki günü haber61'e değerlendirdi.

İlk 2 günde 112 bin kişi tarafından zityeret edilen Fuara ilginin büuaryük olduğunu, Ankara'nın özellikle fuarın olduğu bölgede sık sık trafiğin aksadığını da belirten Aygün "5 yıldır düzenlediğimiz bu etkinlikle henüz hedefimizin %30 luk kısmına ulaştık, hedefimiz bu oranı yükseltmek, daha da yukarılara taşımak dedi.

Etkinliklerin 3. gününde de yoğun ziyaretçi akını devam ederken Aygül şunları söyledi."Ankara bitr bürokrasi kenti, insanların büyük çoğunluğu çalışıyor böyle olmasına karşın işte her şey ortada, yoğun ziyaretçi akını devam ediyor, bu bize mutluluk veriyor, yorgunluğumuzu alıyor"

Etkinlikleri görmeyip, ilgi ve alakayı yakınen tespit etmeden, uzaktan eleştirenlere sitem de eden Aygül "Biz hedeflerimizin %30'undayız ve bu oranı daha da yukarılara çıkarmak istiyoruz, Trabzon'un basıl organları etkinliklere katıldı buradan haberler yaptı hepsine teşekkür ederiz ancak Trabzon basınından bazı değerli isimler Etkinlikleri görmeden, eleştirisel yönden yazı yazarak bizim hedefimize ulaşmamıza engel olmanın dışında neler yapabilirizi düşünmeli, yapıcı eleştirilerle Trabzon için bizim heflerimizi arttırmak için destek olmalılar" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem