Esrarengiz kargo zehirledi!

Başkentte bir çuval içindeki tozdan 3 kargo görevlisinin etkilenmesi üzerine zehirli toz paniği yaşandı. 3'ü kargo, 4'ü sağlık görevlisi toplam 7 kişi, Ankara Hastanesi'nde gözetim altına alındı.Alınan bilgiye göre, bir kargo firmasına ait dağıtım aracınd

Esrarengiz kargo zehirledi!

Başkentte bir çuval içindeki tozdan 3 kargo görevlisinin etkilenmesi üzerine zehirli toz paniği yaşandı. 3'ü kargo, 4'ü sağlık görevlisi toplam 7 kişi, Ankara Hastanesi'nde gözetim altına alındı.

Alınan bilgiye göre, bir kargo firmasına ait dağıtım aracındaki görevliler, araçta bulunan bir çuvalı taşırken zehirlenme belirtileri gösterdi. Bunun üzerine 3 kargo görevlisi kendilerine en yakın konumdaki Çayyolu Sağlık Ocağı'na gitti.

GÜVENLİK ŞERİDİ ÇEKİLDİ

Reşat Özer, Celal Şahiner ve Mesut Yılmaz isimli 3 kargo görevlisi ile kargo görevlilerine müdahale eden 4 sağlık görevlisi, mikrobiyoloji merkezinin bulunduğu Ankara Hastanesi'ne sevk edildi. Sağlık görevlilerin ihbarı üzerine Sivil Savunma Müdürlüğü  ekipleri olay yerine geldi. Özel kıyafetli ve maskeli görevliler, bölgeyi güvenlik şeridi ile kapatarak ilaçlama yaptı. Sivil Savunma ekipleri, Sağlık Ocağı'nı incelemeler tamamlanana kadar kapattı.

Panik yaşanmasına neden çuvalın Antalya'dan gönderildiği ve çuvalda seramik yapımında kullanıldığı bir malzeme olduğu sanıldığı öğrenildi. Esrarengiz tozdan alınan numune, incelenmek üzere Refik Saydam Hıfzıssıhha Enstitüsü'ne gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler