Esrarengiz böceğin sırrı

Bilim insanı Arthur Anker, Venezuela’da çektiği gizemli böcek türünün fotoğrafını internette paylaştı.Araştırmacı Arthur Anker’ın Flicker hesabından paylaştığı fotoğraf tartışma yarattı.Taksonomist Anker'ın görüntülediği, şişkin gözleri ve tüylü derisiyle

Esrarengiz böceğin sırrı

Bilim insanı Arthur Anker, Venezuela’da çektiği gizemli böcek türünün fotoğrafını internette paylaştı.

Araştırmacı Arthur Anker’ın Flicker hesabından paylaştığı fotoğraf tartışma yarattı.

Taksonomist Anker'ın görüntülediği, şişkin gözleri ve tüylü derisiyle ne olduğu çözülemeyen canlının fotoğrafı, internetteki takipçilerini şaşırttı. Fotoğrafın sahte olduğu da gelen yorumlar arasındaydı.

Anker, ‘Kaniş Güvesi’ olarak adlandırdığı bu karenin aslında bir güve fotoğrafı olduğunu belirtti. Araştırmacı, çok ayaklı güve türünün fotoğrafını Venezuela’da çekti.

Canlıların sınıflandırılması üzerine çalışan Dr. Anker’ın, Flicker hesabında birçok etkileyici ve sıra dışı hayvan fotoğrafları bulunuyor. Anker'ın gezileri sırasında doğada çektiği kimi zaman sevimli kimi zaman korkutucu fotoğraflarının internette büyük bir takipçi kitlesi var.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem