Esra Erol doğum yaptı işte bebeğin ilk görüntüsü

Esra Erol, ATV'deki programına doğum yapmak için dün ara vermişti. Ekranlara gözyaşları içinde veda Esra Erol bugün doğum yaptı. Ünlü sunucu Esra Erol, ikinci kez anneliği tattı ve oğlu Ömer Erol'u kucağına aldı. İkinci kez annelik heyecanı yaşayan Esra E

Esra Erol doğum yaptı işte bebeğin ilk görüntüsü

Esra Erol, ATV'deki programına doğum yapmak için dün ara vermişti. Ekranlara gözyaşları içinde veda Esra Erol bugün doğum yaptı. Ünlü sunucu Esra Erol, ikinci kez anneliği tattı ve oğlu Ömer Erol'u kucağına aldı.

İkinci kez annelik heyecanı yaşayan Esra Erol bu sabah 10.47’de doğum yaptı. 53 cm boyunda ve 3 kilo 260 gram ağırlığında dünyaya gelen bebeğe çift Ömer Erol ismini verdi. Ünlü sunucunun ve oğlunun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

ESRA EROL DOĞUM YAPTI ÖMER'İN İLK FOTOĞRAFI

esra-erol-dogum-yapti-mi-bebeginin-ilk-fotografi-oglan-mi-kiz-mi-adi-nejpg.jpg

Esra Erol oğluna Ömer Erol ismini verdi. Esra Erol'un oğlunun ilk resmi ise babası Ali Özbir ile birlikte twitter hesabından böyle paylaşıldı.

ESRA EROL VE BEBEĞİNİN İLK RESMİ

esra-erol-ve-oglu-omer-erol-ilk-resimleri-ve-ali-ozbir-fotografijpg.jpg

Ali Özbir instagram hesabından ise Esra Erol ve sevenlerine bebeğin durumu ve kilosu hakkında bir bilgi notu geçti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler