Esnaftan örnek davranış

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde hazır çiğ köfte üretici bayiliği yapan bir esnaf, son zamanlarda artan terör olaylarına tepki göstermek için Türkiye genelindeki 70 şubesinde şehit ve gazi aileleri ile askerlere çiğ köfteyi bedava yaptı. Merkezi Osmaniye'ni

Esnaftan örnek davranış

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde hazır çiğ köfte üretici bayiliği yapan bir esnaf, son zamanlarda artan terör olaylarına tepki göstermek için Türkiye genelindeki 70 şubesinde şehit ve gazi aileleri ile askerlere çiğ köfteyi bedava yaptı.

Merkezi Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde olan ve Türkiye genelinde çeşitli illerde 70 şubesi bulunan hazır çiğ köfte üretici bayi Kemal Güller, terör olaylarına tepkisini koymak için bir kampanya başlattı.Türkiye genelindeki tüm şubelerde çiğ köfteyi şehit ve gazi ailelerine bedava yapan esnaf, bu şekilde son zamanlarda artan terör olaylarında tepkisini ortaya koyduğunu belirtiyor. İşyerlerinin önüne bu kampanyayı duyurur şekilde "Şehit ailelerine çiğ köfte bedava, askerlerimize çiğ köfte bedava" pankartı asan Kemal Güller'e çevre esnaflar ve halk da destek veriyor. Haftanın her günü şehit ve gazi ailelerinin bu kampanyadan faydalanabileceğini belirten Kemal Güller, "Terörün her türlüsünü lanetliyoruz. Bizim Türkiye'deki tüm şubelerimizde böyle bir kampanya başlattık. Şehit ve gazi ailelerimiz haftanın her günü bedava çiğ köftesini alabilirler. Ayrıca merkezimiz olan Kadirli ilçesinde de 5 şubemiz bulunmakta. Burada görev yapan askerlerimize de çiğ köfte bedava. Biz de elimizden geldiği kadarıyla bu şekilde tepkimizi ortaya koyuyoruz" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler