Esnafımıza nefes aldıracağız!

S.S. Ortahisar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet kooperatifi kuruldu. İlk olağan genel kurulu Trabzon Şoförler Ve Otomobilciler Odası’nda gerçekleşti.Toplantıya Trabzon Şoförler Ve Otomobilciler Odası Başkanı Turan Altuntaş ve yönetimi, Trabzon Esnaf

Esnafımıza nefes aldıracağız!

S.S. Ortahisar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet kooperatifi kuruldu. İlk olağan genel kurulu Trabzon Şoförler Ve Otomobilciler Odası’nda gerçekleşti.

Toplantıya Trabzon Şoförler Ve Otomobilciler Odası Başkanı Turan Altuntaş ve yönetimi, Trabzon Esnaf ve Sanatlar Odası Başkanı Metin Kara ve yönetimi olmak üzere çok sayıda esnaf katıldı. Açılış genel kurulunda açıklamalarda bulunan Ortahisar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet kooperatifi Başkanı Turan Altuntaş, “Kooperatifimizi resmen kurmuş bulunmaktayız. Kooperatifimiz Şoförler odası bünyesinde faaliyet gösterecek. Bu kurum şoför esnafı ağırlıklı olmak üzere bütün esnaflara kredi verecek. Şu anlık 75 bin lira kredi imkanı sunuyoruz. İlerleyen yıllarda bu rakamı artırma yönünde çalışmalarımız var. Kurumumuzun şu anda 109 üyesi mevcut. Esnaflarımızı bu imkanlardan faydalanmak için  kooperatifimize bekliyoruz. Zor durumda olan esnafımıza imkanlarımızla birlikte nefes aldıracağız. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun” dedi. TESOB Başkanı Metin Kara da esnafın zor durumda olduğunun altını çizerek, “Esnafımız ne istiyorsa onu yapacağız. Tüm imkanları seferber edeceğiz ama şehrimizde esnaflarımıza kepenk kapattırmayacağız” dedi.

YÖNETİM KURULU

Yönetim Kurulu Asıl Üyeleri şu şekilde: “Başkan Turan Altuntaş, Hüseyin Turgut Aydın, Hakan Usta, Haydar Güven, Serkan Selim”

1-300.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem