Esnaf kavgasında polis bıçaklandı

Olay, dün saat 18.00 civarında Çankaya İlçesi’ne bağlı Gazi Mustafa Kemal Bulvarı’ndaki yaya geçidi içinde meydana geldi. İki esnaf bilinmeyen bir nedenle kavga etmeye başladı. Kavgayı gören sivil polis, iki esnafın ayırmak için arasına girdi. Polis memur

Esnaf kavgasında polis bıçaklandı

Olay, dün saat 18.00 civarında Çankaya İlçesi’ne bağlı Gazi Mustafa Kemal Bulvarı’ndaki yaya geçidi içinde meydana geldi. İki esnaf bilinmeyen bir nedenle kavga etmeye başladı. Kavgayı gören sivil polis, iki esnafın ayırmak için arasına girdi. Polis memuru, kavga sırasında bir esnafın elindeki bıçakla kolundan yaralandı. Bir anda kolu kanlar içinde kalan polis memuruna ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar kanı durdurmak için kemer bağlayarak yaptı. Polis memurunu bıçakla yaralayan şahıs ise, çevredeki vatandaşlar tarafından yüz üstü yere yatırılıp etkisiz hale getirilerek elinden bıçak alındı. Yaralı polis memuru olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye götürüldü. Polisin sağlığının iyi olduğu öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler