’’Eskiden faize giden halkın parası artık...’’

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, geçmişte faize giden halkın parasının artık hizmet, dul, yetim ve öksüze maaş, köylere yol, su, okul, şehirlere hastane, demir yolu ve havaalanı olarak geri döndüğünü söyledi.Adana’nın Kozan ilçesinde Prof. Dr. Necmettin Erb

’’Eskiden faize giden halkın parası artık...’’

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, geçmişte faize giden halkın parasının artık hizmet, dul, yetim ve öksüze maaş, köylere yol, su, okul, şehirlere hastane, demir yolu ve havaalanı olarak geri döndüğünü söyledi.

Adana’nın Kozan ilçesinde Prof. Dr. Necmettin Erbakan Şelalesi’nin açılışına katılmak için kente gelen Bakan Yılmaz, yörenin sevilen aşıklarından Aşık Hacı Karakılçık tarafından sazlı sözlü karşılandı.

Bakan Yılmaz açılışta yaptığı konuşmada, “Ülkemizin 11 yıllık geçmişine dönüp bir bakarsak nereden nereye geldiğimizi çok iyi anlarız. Daha önceki ANAP-MHP-DSP Koalisyon Hükümeti döneminde bütün ülkeler refah içinde yaşarken bunlar halkımıza kriz yaşattılar ve milleti bir gecede yoksul ettiler. Ancak 2002 yılında halkımız ülkenin geleceğine el koydu ve AK Parti’yi iktidara getirdi” dedi.

Ülkenin 230 milyon dolarlık hazinesini 800 milyon dolara çıkardıklarını kaydeden Bakan Yılmaz, “Geçmişte faize giden halkımızın parası artık halkımıza hizmet, dul, yetim ve öksüze maaş, köylere yol, su, okul, şehirlerimize hastane, demir yolu ve havaalanı olarak geri dönüyor. Biz merkezi idare olarak ülkemizi dünyada farklı yere getirdik. Ülkemizin 230 milyon dolar olan hazinesini 800 milyon dolara yükselttik. Daha önce sahip çıkılmayan dul, yetim ve yaşlılarımıza sahip çıktık. Bu hizmetlerimiz artarak devam edecek" diye konuştu.

Adana’yı AK Belediyecilik ile buluşturarak Adana’nın yeniden gelişmesi gerektiğini söyleyen Yılmaz, “Büyükşehir yasası ile birlikte Kozan’ımız da Adana Büyükşehir Belediyemizden önemli hizmetler alacak. O yüzden bu yerel seçimler hepimiz için büyük bir fırsattır. Bu fırsatı değerlendirelim, Kozan’da olduğu gibi Adana’mızı da AK Belediyecilik ile buluşturalım” şeklinde konuştu.

Bakan Yılmaz konuşmasının sonunda özellikle kadınlardan kapı kapı dolaşarak partilerine destek vermelerini isteyerek, "Biz hizmet partisiyiz ve halkımıza hizmet ediyoruz. Ülkemizin ve evlatlarımızın geleceği için AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan’a oy vereceğiz. Yolumuz açık olsun” diye konuştu.

Konuşmaların ardından yapımı tamamlanan Prof.Dr. Necmettin Erbakan Şelalesi törenle açıldı.

Açılışa eski İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Adana milletvekilleri Fatoş Gürkan ve Necati Çetinkaya ile çok sayıda vatandaş katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem