Eski vekile silahlı saldırı!

MHP Gaziantep eski milletvekili Ali Özdemir ve kardeşi, uğradıkları silahlı saldırıda ağır yaralandı.Alınan bilgiye göre, Abdulkadir Konukoğlu Bulvarı'nda araçlarında bekleyen Ali ve Mehmet Özdemir kardeşlere, yaklaşan bir otomobilden tabancayla ateş açıl

Eski vekile silahlı saldırı!

MHP Gaziantep eski milletvekili Ali Özdemir ve kardeşi, uğradıkları silahlı saldırıda ağır yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Abdulkadir Konukoğlu Bulvarı'nda araçlarında bekleyen Ali ve Mehmet Özdemir kardeşlere, yaklaşan bir otomobilden tabancayla ateş açıldı.

Ağır yaralanan Özdemir kardeşler, özel araçlarla kentteki hastanelere kaldırıldı. Saldırının, Özdemir kardeşlerin, aralarında husumet bulunan taraflarla buluşmak üzere bir araya geldikleri sırada yaşandığı iddia edildi.

Polis, araçla kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Ali Özdemir, 21. dönemde MHP'den Gaziantep milletvekili olarak TBMM'de görev yapmıştı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler