Eski terör müdürüne paralelden gözaltı

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince paralel yapıya yönelik düzenlenen operasyonlarda Terörle Mücadele Eski Şube Müdürü Yurt Atayün’ün de aralarında bulunduğu çok sayıda emniyet personeli gözaltına alındı.İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Terörle

Eski terör müdürüne paralelden gözaltı

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince paralel yapıya yönelik düzenlenen operasyonlarda Terörle Mücadele Eski Şube Müdürü Yurt Atayün’ün de aralarında bulunduğu çok sayıda emniyet personeli gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan operasyonlarda çok sayıda emniyet amiri ve polis memuru gözaltına alındı. Gözaltına alınan amir ve memurlar sağlık kontrolleri için Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne getirildi. Hastaneye getirilen gözaltılar arasında Terörle Mücadele Eski Şube Müdürü Yurt Atayün’ün de olduğu ortaya çıktı. Sağlık kontrolüne getirilen Yurt Atayün’e kelepçe takıldığı görüldü. Atayün, araçtan indiği sırada “Kendim teslim oldum. Arkadan kelepçelediler gördüğünüz gibi” diye konuştu. “Neden gözaltına alındınız?” sorusu üzerine Atayün, “Tamamen siyasi saiklerden” diye cevap verdi. Yapılan kontrollerin ardından gözaltına alınanlar ifadeleri alınmak üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

İstanbul’da çeşitli noktalarda aramalar yapıldığı öğrenilirken, gözaltı sayısının artabileceği ifade edildi.

HALKALI’DA OPERASYON

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince paralel yapıya yönelik düzenlenen operasyon kapsamında Halkalı’da çok sayıda emniyet personelinin evinde arama yapılıyor.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan operasyonlarda çok sayıda emniyet amiri ve polis memuru gözaltına alındı. Gözaltına alınan amir ve memurlar sağlık kontrolünden geçirilirken, Halkalı’da çok sayıda emniyet personelinin evlerinde yapılan aramalar sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem