Eski özel harekatçı şehit haberleri üzerine bu dilekçeyi yazmış

Ordu'nun Fatsa İlçesi'nde yaşayan evli ve 2 çocuk babası İdris Öklük, Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nde görev yaparken şeker hastası olması nedeniyle 2 yıl önce istifa etti. Ailesi Kocaeli'nde yaşayan kendisi de memleketi Ordu'n

Eski özel harekatçı şehit haberleri üzerine bu dilekçeyi yazmış

Ordu'nun Fatsa İlçesi'nde yaşayan evli ve 2 çocuk babası İdris Öklük, Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nde görev yaparken şeker hastası olması nedeniyle 2 yıl önce istifa etti. Ailesi Kocaeli'nde yaşayan kendisi de memleketi Ordu'nun Fatsa İlçesi'nde ticaretle uğraşan İdris Öklük, son günlerde artan terör saldırıları ve şehit haberleri nedeniyle mesleğine geri dönmeye karar verdiğini söyledi.

1111862_2769e661c86547b35b00d2a181b8cdca.jpg

Gayrimenkul sektöründe ticaret yaptığını, gelirinin çok iyi düzeyde olduğunu anlatan İdris Öklük, 2 askerin şehit olduğu, 31 askerin yaralandığı Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesindeki Karabulak Jandarma Karakolu'na PKK'nın saldırı düzenlemesinden sonra yeniden mesleğe dönmek istedi. Öklük, "Ağrı'daki saldırı haberini televizyondan izledim ve çok etkilendim. Vicdan azabı duymaya başladım. Devletin bana verdiği bir eğitim var. Özel Harekat'ta çalıştım 15 yıl. 4 yıl Tunceli'de görev yaptım. Tecrübeliyim, bunu değerlendirmek için dilekçe verdim.Nerede görev verirlerse gitmek istiyorum" dedi.

Fatsa İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne yeniden mesleğe dönmek için bugün dilekçe veren İdris Öklük'ün dilekçesi değerlendirilmek üzere İl Emniyet Müdürlüğü'ne gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler