Eski Milli kaleci de gözaltına alındı

İstanbul'da düzenlenen operasyonda, borsada manipülasyon yaptığı iddia edilen 30 kişi gözaltına alındı. Soruşturma kapsamında eski milli kaleci, Şuan Milli Takım kaleci antrenörü olan ve Fenerbahçeli olduğu bilinen Engin İpekoğlu ve yine Fenerbahçe'de oyn

Eski Milli kaleci de gözaltına alındı

İstanbul'da düzenlenen operasyonda, borsada manipülasyon yaptığı iddia edilen 30 kişi gözaltına alındı. Soruşturma kapsamında eski milli kaleci, Şuan Milli Takım kaleci antrenörü olan ve Fenerbahçeli olduğu bilinen Engin İpekoğlu ve yine Fenerbahçe'de oynamış Mucnur Çolak'ın da gözaltına alınanlar arasında olduğu öğrenildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'nda(İMKB) manipülasyon yapıldığı iddiasıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında 30 kişiyi gözaltını alındı

Sabah saatlerinde Sarıyer, Beşiktaş ve Başakşehir'de düzenlenen operasyonla gözaltına alınan şüpheliler arasında iş adamı, broker ve aracı kurum çalışanlarının da bulunduğu öğrenildi.

İPEKOĞLU: GÖZALTI DEĞİL İFADE VERMEYE GELDİM

Gözaltına alınan şüphelilerin bir bölümü sağlık kontrolünden geçirildikten sonra emniyete getirildi. Sağlık kontrolü için hastanaye getirilenler arasında eski milli kaleci İpekoğlu da yer aldı. İpekoğlu "neden gözaltına alındınız" sorusunu "gözaltı değil ifade vermek için getirildim" diye yanıtladı.

Soruşturma kapsamında gözaltı sayısının artacağı ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem