Eski Fenerli'nin hapsi isteniyor!

İstanbul Spor Savcısı Taner Tabel soruşturma sonucunda büyük bölümü futbolcu olan 9 şüpheli hakkında dava açtı.Sabah'ın haberine göre; Hazırlanan iddianamede kavganın Altaysporlu futbolcu Serkan Akın'ın Eyüpsporlu Eren'e küfür etmesi ile başlayıp diğer fu

Eski Fenerli'nin hapsi isteniyor!

İstanbul Spor Savcısı Taner Tabel soruşturma sonucunda büyük bölümü futbolcu olan 9 şüpheli hakkında dava açtı.

Sabah'ın haberine göre; Hazırlanan iddianamede kavganın Altaysporlu futbolcu Serkan Akın'ın Eyüpsporlu Eren'e küfür etmesi ile başlayıp diğer futbolcular ve ailelerin de dahil olması ile büyüdüğü belirtildi. İddianamede Fenerbahçeli eski futbolcu Serhat Akın'ın eline geçirdiği çekiç ile Tayfun ve Ali Cansun'a saldırdığı, Tayfun'un arkasından kafasına vurup, Ali Cansun'un da göğsüne doğru çekiç fırlatarak darp ettiği kaydedildi.

Serhat'ın saldırıda kullandığı çekici silah kabul eden savcı, Serkan Akın, Ozan Yaprak, Tayfun Taner, Serhat Akın, Ali Cansun Begeçarslan, Gökhan Ant, Abdullah Aydın, Emre Aydın ile Murat Şahin isimli şüpheliler hakkında hakaret ve mala zarar verme suçları kapsamında hapis cezası isteyerek dosyayı İstanbul 3. Asliye Ceza Mahkemesi'ne gönderdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem